ایران اچ پی

ایران اچ پی، بررسی محصولات سرورهای اچ پی در ایران، پرینترهای اچ پی و کامپیوترهای اچ پی, ایران hp

ایران اچ پی

ایران اچ پی، بررسی محصولات سرورهای اچ پی در ایران، پرینترهای اچ پی و کامپیوترهای اچ پی, ایران hp

ایران اچ پی، بررسی محصولات سرورهای اچ پی در ایران، پرینترهای اچ پی و کامپیوترهای اچ پی, ایران hp

۴ مطلب در آذر ۱۳۹۶ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

پرینتر جوهر افشان و پرینتر لیزری رنگی پرینترهای جوهر افشان با پاشیدن نقاط کوچک جوهر در یک ورق کاغذ کار می کنند. که باعث بوجود آمدن تصاویر رنگی یا سیاه و سفید و در بعضی مواقع عکاس هایی با کیفیت می شود. هر چند پرینترهای جوهر پاش با خطوط تیز ممکن است مشکل داشته باشند بنابراین متنی که با آن چاپ می شود ممکن است آن دقت لازم را نداشته باشد که بستگی به سرعت پرینت هم دارد.

اکثر پرینتر های معمول جوهر افشان سه رنگ دارند که برای ساختن رنگهای مختلف از آنها استفاده می شود. و در بعضی از پرینتر ها برای ساختن رنگ سیاه هم از همین سه رنگ استفاده می شود که باعث مصرف زیاد جوهر می شود و علاوه بر آن رنگ سیاهی که به این صورت تولید می شود یا به آبی و یا به سبز تمایل دارد که برای پرینت گرفتن از یک متن ایده آل نیست. برای اینکه در یک پرینتر جوهر افشان رنگ سیاه را بدرستی داشته باشید احتیاج به پرینتری دارید که یک کارتریج مجزا برای رنگ سیاه داشته باشد. که در این حالت حداقل دو کارتریج باید وجود داشته باشد. یکی برای سه رنگ اصلی ( آبی – قرمز – سبز ) و یکی برای سیاه که به سی ام وای کی معروف است. بهترین ساختار برای یک پرینتر جوهر افشان کارتریجهای مجزا برای هر رنگ است که در صورت لزوم فقط کارتریجی را که رنگ آن تمام شده عوض می کنید.

یک عکس خوب بوسیله یک پرینتر سی ام وای کی چاپ می شود و برای عکسهای با کیفیت حرفه ای به یک پرینتر شش رنگ احتیاج داریدکه یک آبی روشن و یک قرمز روشن علاوه بر رنگهای ذکر شده دارد. این نوع پرینتر برای برای چاپ عکس بسیار عالی بوده ولی برای پرینت گرفتن از یک متن ضعیف عمل می کند. بخاطر داشته باشید که هر چند پرینتر های جوهر افشان کیفیت بالا عکس های با کیفیتی را می توانند چاپ کنند اما مصرف جوهر آنها هم بالاست بنابراین یکی از فاکتورهای مهم مصرف جوهر آنهاست که بر قیمت عکس چاپ شده تاثیر دارد.

اما پرینتر های جوهر افشان بهترین پرینتر های موجود نیستند سرعت آنها ۲ تا ۳ صفحه در دقیقه برای پرینت متن است و برای چاپ هر صفحه گرافیک و عکس ۲ تا ۳ دقیقه زمان احتیاج دارد. طبیعتاً قیمت این پرینتر ها با افزایش سرعت پرینتر افزایش پیدا می کند به هر حال پرینتر های جوهر افشان از نظر قیمت با بودجه بسیاری از افراد سازگار است. البته همه پرینتر های جوهر افشان ارزان نیستند .

یک انتخاب گرانتر برای پرینت رنگی پرینتر لیزر است که از تونر سی ام وای کی برای خلق تصویر استفاده می کند. این پرینترها تصاویر گرافیکی و عکسهای با کیفیت بالا را فوق العاده حرفه ای چاپ می کنند. به همان خوبی که خطوط تیز متن را پرینت می گیرند. سرعت آنها هم قابل توجه است ۶ تا۸ صفحه در یک دقیقه برای یک متن و یک صفحه در دقیقه برای برای برای پرینت از از تصاویر گرافیکی و عکس ها. ولی یک پرینتر لیزر رنگی بسیار گران است. به طوریکه ارزان ترین پرینتر لیزری از گرانترین پرینتر جوهر افشان هم گرانتر است. البته در یک پرینتر لیزر رنگی هزینه چاپ هر برگ ارزان تر از پرینتر جوهرافشان است. و اگر قرار است تعداد زیادی پرینت رنگی داشته باشید باید در خرید پرینتر همه این نکات را در نظر بگیرید. پرینتر های لیزری سیاه و سفید پرینترهای لیزری سیاه و سفید اساس کارکردشان مشابه دستگاه فتوکپی است پرینتر لیزری یک متن را با فونت های تیز به خوبی و سرعتی برابر ۶ تا ۸ ورق در دقیقه و برای تصاویر گرافیکی با سرعت ۲ ورق در دقیقه چاپ می کند. این پرینترها برای چاپ متن بهترین انتخاب هستند بخصوص اگر متون با خط ریزتر از حد معمول یا درشت تر از حد معمول سر و کار دارید. قیمت تمام شده پرینت برای هر صفحه هم بسیار ارزان است و از کاغذ معمولی هم به راحتی پرینت می گیرند با اندازه های مختلف کاغذ هم نسبت به پرینتر های دیگر بی دردسر ترند. قیمت آن مناسب است و اگر به پرینت رنگی احتیاج ندارید بهترین انتخاب برای شما هستند.

تفاوت های عمده پرینتر جوهرافشان و لیزری

تفاوت های عمده پرینتر جوهرافشان و لیزری

  • امیر محمدی
  • ۰
  • ۰

تکنولوژی NFC یک ارتباط رمزگذاری شده‌ی بی سیم با برد کوتاه در فاصله‌ی ۴ سانتیمتر و کمتر است که در باند فرکانسی MHz 13.56 توانایی تبادل اطلاعات با سرعت ۴۲۴ kb/s را دارد و از واژه Near Field Communication یا ارتباط حوزه نزدیک گرفته شده است.

این روزها نیز به دلیل پیشرفت سیستم‌های پرداخت آنلاین مانند، سامسونگ پی و اندروید پی که از طریق موبایل های بسیار پیشرفته و حتی دستگاه های میان رده پشتیبانی می‌شوند، تکنولوژی NFC نیز رواج زیادی پیدا کرده است.

تکنولوژی NFC چگونه کار می‌کند؟

فناوری NFC به طور اختصاصی برای کار در گوشی‌های تلفن همراه طراحی شده است و از سه ویژگی کلی بهره‌مند است. اولین ویژگی این است که این فناوری قابلیت استفاده به جای کارت‌های غیر تماسی موجود را داراست به طوری که می‌توانید از آن‌ها مانند کارت‌های موجود برای پرداخت‌های خرد استفاده کنید.

دومین ویژگی آن، این است که به راحتی می‌توانید از آن به صورت یک قرائت گر برچسب های غیر فعال RFID استفاده کرده و از آن در تعامل تبلیغاتی و … استفاده کنید. ویژگی سومی که می‌توان به آن اشاره کرد این است که این فناوری نیز این قابلیت را به شما می‌دهد که هم به عنوان خواننده و هم به عنوان فرستنده از آن استفاده کرده و در حالت شخص به شخص برای تبادل اطلاعات بین دو دستگاه مجهز به NFC ار آن بهره ببرید.

در واقع این تکنولوژی درست مانند بلوتوث و وای فای و البته کلیه اشکال سیگنال های بیسیم عمل می‌کند.

اما یک تفاوت آشکار میان NFC و وای‌فای یا بلوتوث وجود دارد و آن این است که می‌توان از این فناوری برای به حرکت درآوردن جریان‌های الکتریکی درون قطعات پسیو و همچنین انتقال صرف اطلاعات بهره گرفت.

این به این معناست که گجت‌های پسیو به منبع تغذیه اختصاصی برای خود نیاز ندارند و می‌توانند هر زمان که یک قطعه پشتیبانی کننده از NFC اکتیو در مسیرشان قرار گرفت از میدان‎های الکترومغناطیسی تولید شده توسط آن استفاده کنند.

برای مشخص کردن اینکه چه اطلاعاتی قرار است میان دستگاه های پشتیبانی کننده از این فناوری جابجا شود، استاندارد NFC سه مد عملیاتی برای دستگاه های پشتیبانی کننده دارد که شاید رایج ترین‌شان در تلفن های همراه وضعیت همتا-به-همتا باشد؛ این مد امکان تبادل طیف وسیعی از اطلاعات را میان دو دستگاه بهره‌مند از این فناوری فراهم می‌کند. در این وضعیت هر دوی دستگاه‌ها زمانی که اطلاعاتی را ارسال می‌کنند در وضعیت اکتیو قرار می‌گیرند و وقتی اطلاعاتی را می‌گیرند در وضعیت پسیو.

وضعیت دوم، خواندن و نوشتن یا Read and Write است که این روش، یکی از شیوه‌های انتقال داده به شمار می‌آید و در جریان آن، دستگاه اکتیو که همان موبایل شماست به گجت دیگری متصل می‌شود تا اطلاعاتی را از روی آن بخواند. این وضعیت زمانی به کار می‌رود که قصد تعامل با یکی از تگ‌های تبلیغاتی NFC را داشته باشید.

وضعیت عملیاتی سوم شبیه سازی کارت است که در آن دستگاه پشتیبانی کننده از NFC را می‌توان به عنوان یک کارت اعتباری هوشمند یا بدون تماس برای انجام امور پرداختی یا استفاده از سیستم های حمل و نقل عمومی به کار برد.

یکی از ویژگی‌های مثبت NFC نسبت به بلوتوث این است که از انرژی به نسبت پایینی استفاده می‌کند که این ویژگی آن را به گزینه‌ای ایده آل برای دستگاه‌های پسیو مانند تگ‌های تبلیغاتی تبدیل می‌کند. چرا که این تگ‌ها به انرژی قابل توجهی احتیاج ندارند.

گفتنیست که این کم مصرف بودن دارای مضراتی است که مهم‌ترین آن، برد انتقال داده دستگاه‌های پشتیبان از NFC را به میزان قابل توجهی نسبت به انواع بلوتوثی پایین می‌آورد.

به عنوان مثال در مواردی که NFC بردی برابر با ۱۰ سانتی متر دارد، در ارتباطات بلوتوثی می توان دیتا را تا ده متر آنطرف‌تر یا حتی در فاصله بیشتر نسبت به منبع انتقال داد.

برتری دیگر NFC نسبت به بلوتوٍ این است که از آنجایی که در این فناوری دستگاه‌ها به صورت القایی به هم متصل می‌شوند و نیازی به جفت شدن دستی آنها به یکدیگر نیست، برقراری ارتباط میان دستگاه‌های پشتیبان NFC کمتر از یک دهم ثانیه است.

جالب است بدانید با استفاده از NFC می توان تلویزیون‌هایی که از این تکنولوژی پشتیبانی می‌کنند را از طریق موبایل و تبلت‌هایی که از امکان NFC بهره برده‌اند کنترل کنید. همچنین می‌توانید تصویر تلویزیون را بروی موبایل مشاهده کنید.

بنابراین در صورت فعالسازی NFC بر روی تلفن همراه خود به راحتی می‌توانید بسیاری از کارهای روزمره خود را به صورت بسیار آسان انجام دهید. به عنوان مثال می‌توانید فقط با نزدیک کردن گوشی همراه خود به پرینتر، تصاویر را منتقل کرده و چاپ کنید. یا این که ممکن است شما بخواهید با دوستان خود در زمینه‌های مختلف تبادل اطلاعات داشته باشید، به راحتی می توانید از این فناوری استفاده کنید.

به طور کل تکنولوژی NFC در موارد زیر کاربرد دارد: استفاده از NFC برای پرداخت الکترونیکی و بی‌سیم استفاده از NFC برای پرینت عکس‌ها انتقال تصویر از موبایل به تلویزیون شارژ باتری گجت هوشمند انتقال صدا به اسپیکر قفل گشایی درب مکان‌های مختلف یا اتومبیل

منبع: دیجیاتو

تکنولوژی NFC چگونه کار می‌کند و چه کاربردی دارد؟

تکنولوژی NFC چگونه کار می‌کند و چه کاربردی دارد؟

  • امیر محمدی
  • ۰
  • ۰

لپ تاپ‌ها به دلیل کارکرد فراوان در دنیای امروز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند. در مقابل عمر باتری لپ تاپ هم موضوع مهمی است که در هنگام خرید لپ تاپ باید به آن توجه بالایی داشته باشید و آن را یکی از ملاک های خرید لپ تاپ برای خود قرار دهید.

شاید شما هم شنیده باشید که برای افزایش عمر باتری لپ تاپ، باید هنگامی از برق استفاده می‌کنید، باتری را از لپ تاپ خارج کنید تا عمر بیشتری داشته باشد! اما این موضوع تا چه حد صحیح است؟ ما در این مقاله قصد داریم این موضوع را مورد بررسی قرار دهیم. در ادامه با آچارباز همراه باشید:

باتری لپ تاپ چگونه کار می‌کند؟

باتری لپ تاپ به دو نوع لیتیومی و لیتیوم پلیمری تقسیم می‌شود که علاوه بر شباهت‌هایی که در کارکرد آنها وجود دارد، از نقاط ضعف و قوت خاصی نیز برخوردارند. به عنوان مثال باتری‌های لیتیومی بسیار قدرتمند هستند اما مشکل از تنزل مایعات درون باتری برخوردار هستند. از طرف دیگر، باتری‌های لیتیوم پلیمری با وجود آن که بدنه‌ای بسیار محکمی دارند، به نسبت باتری‌های لیتیومی ظرفیت ذخیره انرژی کمتری دارند.

اما با وجود این تفاوت‌ها دو مسئله مشترک در مورد این باتری ها وجود دارد، نخست این که باتری زمانی که به شارژ ۱۰۰ درصد می‌رسد، دیگر بیش از آن شارژ نمی شود. در واقع پس از رسیدن شارژ باتری به ۱۰۰ درصد، روند شارژ متوقف می‌شود. موضوع دوم این است که هر بار که شارژ باتری به انتها می‌رسد و به اصطلاح شارژ باتری به طور کامل خالی می‌شود، امکان آسیب به باتری افزایش پیدا می‌کند.

 

همچنین بخوانید : چگونه باتری لپ تاپ خود را کالیبره کنیم؟

 

اما میرسیم به سوال اصلی که آیا خارج کردن باتری برای لپ تاپ مفید است؟ بله مفید است چرا که باتری‌هایی که امروزه برای لپ‌ تاپ‌ها استفاده می‌شود نسبت به باتری‌های قدیمی بسیار پیشرفته‌تر هستند اما در عین حال، امکان آسیب پذیری برای آن ها نیز وجود دارد. برای مثال، زمانی که لپ تاپ به شارژر وصل است، گرمای بسیار بیشتری دارد و در صورت قرار داشتن باتری در لپ تاپ، این گرما می‌تواند باعث آسیب رسیدن به باتری شود.  پس بهتر است زمانی که شارژ باتری به ۱۰۰ درصد رسیده و امکان استفاده مستقیم از برق وجود دارد، باتری را از سیستم خارج کرد و مانع از آسیب به آن شد.

چه زمانی باتری را از لپ تاپ جدا کنیم؟

بهتر است هر زمان که قرار است لپ تاپ در مدتی طولانی به برق متصل شود، باتری آن خارج شود. به عنوان مثال زمان‌هایی که قصد دارید به مدت طولانی از لپ تاپ استفاده نکنید، بهتر است باتری را از لپ تاپ خارج کنید. البته به توصیه کارشناسان بهتر است باتری را حدود ۴۰ درصد شارژ کنید و سپس از لپ تاپ خارج کنید.

عوامل کاهش عمر باتری لپ تاپ

عوامل زیر می‌توانند باعث کاهش عمر باتری لپ تاپ و در کل عمر باتری دستگاه‌های هوشمند شوند:

۱- یکی از عوامل کاهش عمر باتری‌ها، ولتاژهای بالا است. بهتر است باتری های لیتیومی برای مدت زمان طولانی به برق متصل نباشند و فرآیند شارژ و دشارژ شدن آن‌ها همواره برقرار باشد. ۲- عامل دیگر کاهش عمر باتری، دمای بیش از اندازه‌ی محیط است. البته همان طور که دمای بالا موجب کاهش عمر باتری می‌شود، دمای پایین، یعنی نزدیک به صفر درجه، نیز همین تأثیر منفی را بر روی باتری می‌گذارد. ۴- همچنین ضربه خوردن به این باتری ها نیز باعث کاهش عمر آنها می‌شود.

اما برای حفظ عملکرد باتری لپ تاپ چه باید کرد؟

۱- بهتر است باتری به طور کامل، ظرفیتش خالی نشود. ۲- باتری را نباید در محیط هایی که دمای بسیار بالایی دارد،  قرار داد.

اما با تمامی این گفته ها، تیم متخصص آچارباز نیز برای رفع تمامی مشکلات شما آماده به خدمت رسانی است و صورت داشتن هرگونه مشکل نرم افزاری و سخت افزاری در سیستم خود می‌توانید درخواست مشاوره و تعمیر خود را در سایت آچارباز ثبت کنید تا در اسرع وقت پاسخگوی شما باشیم.

 

آیا خارج کردن باتری لپ تاپ باعث افرایش عمر آن می‌شود؟

آیا خارج کردن باتری لپ تاپ باعث افرایش عمر آن می‌شود؟

  • امیر محمدی
  • ۰
  • ۰

 مطالعه کامل مقاله: ۷ دقیقه

آیا می‌دانستید که گرمای بیش از حد، می‌تواند بر عملکرد کامپیوتر شما و طول عمر قطعات آن تاثیر بگذارد؟ اما سوالی که در این مواقع برای بیشتر کاربران به وجود می آید این است که چگونه باید از این گرما مطلع شویم و از آن جلوگیری کنیم؟

در این مقاله قصد داریم تا محدوده مناسب درجه حرارت CPU را در نوت بوک و پی سی بیان کنیم. با ما همراه باشید:

CPU یک مدار مجتمع داخل کامپیوتر شماست که به تمامی کارهای کامپیوتری روزانه شما جواب می‌دهد. به طور خلاصه CPU قسمتی است که باعث کارکرد مناسب ویندوز و برنامه‌های کاربردی می‌شود.

ایده‌آل‌ترین درجه حرارت خنکی به طور معمول درجه حرارت اتاق است. اگرچه کارکرد یک سی پی یو داغ باعث مشکلاتی اعم از تصادم ناخواسته سیستم تا صدمات فیزیکی به خود سی پی یو می‌شود اما شما می‌توانید با کنترل سرعت فن، سی پی یو را خنک نگه دارید.

گفتنیست بیشتر سی‌پی‌یو‌های جدید شاملAMD RYZEN 7 هستند که یک قابلیت حفاظت دارند، به طوری که اگر داغ شوند، سی پی یو نیز به طور خودکار SHUT DOWN ‌می‌شود. بنابراین با این ویژگی بعید به نظر می‌رسد به سی پی یو آسیب برسد. شما می‌توانید با دمای ۶۰ درجه سلسیوس برای مدت زیادی با کامپیوتر کار کنید اما درجه حرارت ۴۵ درجه تا ۵۰ درجه نیز حرارتی مطمئن است.

چگونه دمای سی پی یو خود را چک کنیم؟

کارکردن با کامپیوتری که دمای آن بالا باشد، در یک بازه زمانی زیاد ایده خوبی نیست، چرا که باعث خرابی سی پی یو یا قطعات دیگر می‌شود. اما می‌توانید به راحتی با استفاده از نرم افزار رایگان Speed Fan درجه حرارت CPU دستگاه خود را چک کنید.

این نرم افزار به شما اجازه می‌دهد نه تنها درجه حرارت سی پی یو، بلکه تمامی سنسورهای حرارتی کامپیوتر را کنترل کنید.

در این نرم افزار CORE0 , CORE، شامل حرارت هر هسته سی پی یو است. شما می‌توانید این نرم افزار را در پیش ضمینه خود داشته باشید و در هنگام کار با سایر نرم افزار‌ها به آن رجوع کرده و درجه حرارت را چک کنید.

 

در صورت داشتن هرگونه سوال در زمینه لپ تاپ و نوت بوک می‌توانید سوالات خود را کامنت بگذارید. همچنین می‌توانید به لینک زیر مراجعه کرده تا با خدمات بیشتر واحد خدمات لپ تاپ، کامپیوتر و بورد فالنیک آشنا شوید:

تعمیرات لپ تاپ، تبلت، کامپیوتر و بورد در فالنیک (ایران اچ پی)

چگونه درجه حرارت مجاز CPU را محاسبه کنیم؟

چگونه درجه حرارت مجاز CPU را محاسبه کنیم؟

  • امیر محمدی